Saidfun's Blogg

Den här bloggen handlar inte om något

@Fredricklarsson ´s misslyckade födelsedagspresent

Jag vill tro att en upplevelse eller ett minne är det som är bäst att ge bort till någon på sin födelsedag. Inte någon fysisk pryl som inte får plats annat än undangömd någonstans för att man inte vill slänga det.

Nackdelen med att ge bort en sådan present är att man är så beroende av många yttre faktorer. I detta fall, uteblivna telefonsamtal.

Tankegången gick åt tre olika håll när grund idén var klar.Badrum, kaffe eller det nu i efterhand misslyckade längdskidor temat. Var även kluven om det var en sälj eller köp annons som skulle läggas ut. När någon ringde, blir man mest besviken ifall det man vill köpa inte finns eller om köparen inte är intresserad av det man erbjuder?

Annonsen skulle vara lite rolig men fick självklart inte lysa igenom med sitt falska uppsåt utan locka till ett intressant samtal mellan två oförstående parter. Förhoppningsvis skulle man på twitter få läsa några förvånade rader om mystiska samtal man fått medan man gnuggade djävulshornen som mer än någonsin gjorde sig påminda.

Så blev det inte. Födelsedagsbarnet fick se sin köpes annons och reaktionen, glädjen för omtanken, fick bli födelsedagspresenten som han aldrig behövde öppna upp. Inte heller var det någon som avslöjade vad som var i paketet, lite så som tanken var med upplevelsen och minnet.

Annonsen är nu borta från Blocket men någonstans måste den sparas och det får bli här, undangömd och nästan bort slängd.

Jag kan absolut inte någonting om längdskidor och skulle inte ens full på nyårsafton slänga ur mig något i stil med att jag ska träna inför och åka Vasaloppet. Därför krävdes lite förundersökning och twitterskidor är inte helt taget ur luften då det tydligen finns något som heter Twintips.
Men var det anledningen till att folk inte ringde?Ville inte någon sälja en liten stav ens? Är alla för upptagna med att åka skidor nu så dom inte läser vad folk vill köpa på Blocket? Frågorna är många. Det enda som jag vet säkert är att jag nu har 364 dagar på mig att komma på något bättre tills nästa gång!

Annonser

Filed under: Uncategorized,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: